Gépi spirálozás → A duguláselhárító spirál háromféle lehet!

A duguláselhárító spirál háromféle lehet


Normál szekcionált

 • A normál szekcionált duguláselhárító spirál egy egyszerű, rugóacélból készült spirál. Ezek toldhatók, összeszerelhetőek gyakorlatilag bármilyen hosszúságig. A hosszt csak a spirált hajtó gép ereje és a duguláselhárító ügyessége korlátozza.

Erősített szekcionált:

 • Az erősített spirál egy belső erősítésű kivitel. Funciója, hogy a duguláselhárító spirálon belül elhelyezkedő műanyag vagy acélsodrony szál erősíti a spirált, hogy jobb irányú forgatáskor az ráfeszül erre a szálra, így rendkívül merevvé válik. Ez a belső erősítésű kivitel fellelhető még élezett spirállal is, amely lényege, hogy forgás közben a spirál is tisztítja a csövet.

Dobspirál normál és erősített

 • A dobspirál egy szálban készült spirál, mely nem toldható, ezeket a meghajtó gépek egy dobbal együtt forgatják, és a fej mozgásával hárítják el a dugulást. Elofordul azonban, hogy a spirálok bent maradnak, vagy beszakadnak egy vezetékben. Ennek oka lehet spirál szakadás, törés, esetleg hibás csatlakoztatás. A spirálokat ilyenkor nehéz eltávolítani, ám található olyan speciális tisztítófej, mely a csőben ragadt spirál kiszedésére van kifejlesztve. Falbontás elött mindenképp érdemes elöbb egy ilyen szerszámmal megpróbálni az eltávolítást.
Tisztítás spirállal (csogörénnyel):
 • A spirálos duguláselhárításhoz többnyire fel kell szedni a WC-csészét, és a cementbe ültetett porcelán ritkán enged egy darabban a beavatkozásnak, vagyis marad még munka a kőműveseknek és a vízvezeték-szerelőknek is a dugulás megszüntetése után. - A háztartásokban található, átlagosan 32 és 160mm közötti átmérojű csatornák tisztításához többféle spirál szükséges.
 • Tapasztalataink szerint a klasszikus csőgörényes "szaki" felszerelése általában egyetlen spirál, ami persze majdnem mindenhez jó, bár a szélesebb átmérőjű csatornáknál kevésnek bizonyúl, a keskenyebbeket pedig könnyen széttörheti.
Duguláselhárítás spirál Duguláselhárítás spirál Duguláselhárítás spirál

 • Partnerünk:

  Womás csatornatisztítás Budapesten:

  Womás csatornatisztítás

  Sokan nincsenek tisztában a duguláselhárítás folyamatával és a gépekkel amivel dolgoznak a szakemberek. Természetesen miért is kellene tudni ezt mindenkinek? Nem kell csak ha valaki azt szeretné tudni hogy miért ad ki olyan sok pénzt aa dugulásáért akkor érdemes utánanézni. Van egy úgynevezett woma gép aminek az értéke több 100ezer forint. Amikor egy womás csatornatisztítás 30 ezer forint az azért van mert a gépnek az értéke is benne van az árban.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Éjjeli őrangyal Budapest-en:

  Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal

  Az éjjeli őrangyalok ahogy a nevük is mutatja éjjel jönnek és segítenek a bajban. Akkor ha nincs kit hívni akkor az éjjeli őrangyalok segítenek akik minden éjjel arra várnak, hogy segíthessenek. Az éjjeli őrangyalok nappal is dolgoznak? Természetesen, ez csupán a népi elnevezése a szolgáltatásnak. Az Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal szolgáltatása nem olyan mint az összes többi. A weboldalunkon bővebben tájékozódhat a részletes szolgáltatásaink listájáról.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Csepel-en éjjel és nappal:

  http://dugulaselharitascsepel.hu/

  Senki sem számít arra, hogy neki éppen dugulása lesz és nem fogja tudni senki sem használni a wc-t vagy a mosogatót stb.. Sajnos 2017-ben sem figyelnek oda jobban az emberek, hogy mit dobnak a lefolyóba pedig logikus lenne, hogy ami nem oda való azt ne dobjuk bele mert nem fog lefolyni a víz. Cégünk a Bl-Promt Kft. duguláselhárítással foglalkozik Csepel-en és környékén. Nem csak ezzel foglalkozunk hanem mindennel ami vízvezeték szerelés. A weboldalunkon nagyon sok hasznos információt talál a: duguláselhárítás Csepel résznél.  Ne várjon amíg eldugul az egész ház előzze meg!

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón