Kamerás csatornavizsgálat → Kamerás csatornavizsgálat bemutatása!

Kamerás csatornavizsgálat bemutatása:

Ezt a vizsgálatot sűrűn visszatérő dugulásoknál alkalmazzuk. Ha egy lefolyórendszer rövid időn belül többször is eldugul nem feltétlenül a duguláselhárítást kell okolni, régi vas vagy eternit csöves rendszereknél fordul elő leginkább, hogy az elavult cső belső oldaláról kisebb nagyobb részek leválnak ezzel folyamatos dugulást okozva. Ilyen rendszereknél célszerű kicsit rááldozni és a rendszer kamerás vizsgálatát kérni, mert ebből a későbbiekben nagyobb probléma is keletkezhet pl.: csőtörés.
 • Partnerünk:

  Az arcápolás lépései

  Arcápolás lépései

  Nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is szüksége van néha az arcápolásra. Arról nem is beszélve, hogy az ápolt külsőt a nők jobban szeretik. A következő oldalon tájékozódhat az arcápolás lépései-ről ami nem csak nőknek szól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az új technológiák már csodákra képesek, igaz a fiatalságot még nem adják vissza. A fiatalsagtitkai.hu azt vállalta be hogy bemutasson pár terméket, hogy ezzel is ismertesse a technológiai fejlődést.   

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  duguláselhárítás ár

  Az emberiség egész fejlődésében végig követi a pénz miért is lenn ez másképp a duguláselhárításban? Mindennek ára van ezt tanuljuk meg legelőszőr az élettől de ennek így is van rendje. Mindenkinek van valami tudása amit ad és kap cserébe valamit. Most térjünk rá arra amiért ezt a szöveget olvassa: a duguláselhárítás nem olcsó de nagyon nehéz munka. A duguláselhárítás ár-a kialakításánál figyelembe kell venni a munkaeszközök elhasználódását, a kockázatot, hogy valamit elront a szakember a saját felelősségére. 1 duguláselhárítás ára 5 ezer forinttól akár 100 ezer forintig is elmehet, igen jól olvasta. Oda kell figyelni a lefolyó csövekbe mert horribilis lehet a javításának az ára.

 • Partnerünk:

  DUGULÁSELHÁRÍTÁSI KEDVEZMÉNYEK ÉS AKCIÓK!

  duguláselhárítás a dugulások mesterével

  Idővel a rendszerek elöregedése, a lefolyók csőhálózatok folyamatos igénybevétele miatt, előbb- utóbb mindenki találkozik dugulással. Tapasztalatunk azt, hogy minden dugulás más és más, nincs két egyforma dugulás, a tünetek ugyan hasonlóak, de a dugulásokat más és más szempontok alapján kell kezelni. A társasházak és lakóépületek duguláselhárítása is szívügyünk, hisz sokan élnek régi épületekben, ahol az elöregedett rendszer állandó problémát okoz. FÉLMEGOLDÁS NEM MEGOLDÁS! Hosszú távú megoldást nyújtunk! HÍVJON MOST! Ha nem akar minden nap dugulást! Duguláselhárítással kapcsolatos szakértelem, kedvező árak, és kedvezmények egy helyen! 5% biztosítunk nyugdíjasoknak és nagy családosoknak. Visszatérő megrendelőink részére további kedvezményekkel kedveskedünk! Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás a dugulások mesterével.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Mestervirág virágküldő szolgálat

  Mestervirág virágküldő szolgálat

   

  Szerelmes egy lányba, de nem meri megszólítani? Sebaj, a virágküldés erre is megoldás! A virágcsokor mellé elküldheti személyes üzenetét a Hölgynek, így biztos lesz a siker. A virágrendelés leadásakor megírja az üzenetet, a virágfutár azonnal szállítja a virágcsokrot! A Mestervirág virágküldő szolgálat olcsó, mert a virágküldés Budapest kerületeibe csak 990 Ft. Virágcsokor szülinapra, névnapra és bármilyen alkalomra küldhető, a virágcsokor a legszebb ajándék egy nő számára!


Ha a vizsgálat során fény derül arra amire gyanakodtunk akkor a csőrendszer vagy annak tönkrement szakaszának cseréje, kiváltása javasolt. Ez az eljárás azt is kimutatja ha a lefolyócső lejtése nem megfelelő és ez okozhat folyamatos dugulást, illetve olyan tüneteket ami arra enged következtetni, hogy dugulás van. Ilyenkor sajnos csak bontással lehet a hibát kijavítani, de célszerűbb, mint duguláselhárító szakembereket hívni 2-3 havonta.

A hibák helyreállításához kérem hívja szakembereinket akik készséggel állnak rendelkezésére több éves szakmai tapasztalattal, amennyiben saját kezűleg hozza helyre a hibát nem biztos hogy a várt eredményt hozza a munkája és akár meg több problémát okozhat magának.

Ne bontsa szét az egész lakást, válassza inkább a csatornakamerázást!

Miben segít a kamrás csatornavizsgálat?
 • Rendszeresen előforduló dugulásoknál kivizsgálható hogy mi okozza a problémát.
 • Megállapítható a lefolyóvezeték lejtése, esetleges kikivitelezési hibák.
 • Láthatóvá válnak az illesztési problémák repedés,törés tömítetlenség.
 • Nyomon-követhető a csatorna vezeték nyomvonala rákötések helye és iránya.
 • Felfedezhető idegen anyag jelenléte, letapadt szennyeződések ,szűkületek.
A csatornakamerázás folyamata:


Ha nem tiszta a csatorna, kitisztítjuk: Előfordulhat olyan eset, hogy a meghibásodott csatornában törmelék halmozódott fel. Ebben ez esetben nem tudjuk a kamerás csatornavizsgálatot elvégezni, amíg nem szabad az út. Azért, hogy Önnek ne kelljen ilyen probléma esetén két céghez is fordulnia, a csatornatisztítást is elvégezzük.

A csatornakamerát esetenként egy kamera kocsi segítségével toljuk előre a csatornába, csővezetékekbe a vizsgálni kívánt szakaszon. A kamerás csatornavizsgáló berendezés önálló világításának köszönhetően a csővezeték belsejét tökéletesen megvilágítja így az jól belátható a teljes keresztmetszetben. Jól látható, hogy a csatornának megfelelő-e a lejtése és egymásba illesztése.
Egy úgynevezett méterszámláló segítségével a pontos távolság is könnyen beazonosítható, az integrált berudalónak köszönhetően a nyomvonalkeresésben is segítségünkre lehet.

Duguláselhárítás kamera Duguláselhárítás kamera Duguláselhárítás kamera Duguláselhárítás kamera
Akkor ajánljuk ha a duguláselhárítás után a csatorna vezeték záros határidőn belül visszadugul.